Städfirma Göteborg

Mellansvenska Städ erbjuder professionella städtjänster i Göteborg och området runtomkring. Vi har ett brett utbud av tjänster som passar olika behov och önskemål för både företag och privatpersoner. Som kund hos Mellansvenska Städ kan du lita på att du får en städfirma som värnar om både miljön och kvaliteten på arbetet. Vi är inte bara miljöcertifierade utan är även ett auktoriserat serviceföretag med kollektivavtal och miljömärkta produkter.

Mellansvenska Städ fokuserar på att bygga långsiktiga kundrelationer baserade på förtroende. Kundnöjdhet är högt prioriterat och vi strävar efter att erbjuda noggrann och effektiv städning utförd av kunniga medarbetare med en serviceinriktad inställning. Företaget har en lång erfarenhet av städbranschen och vi är kända som en professionell och pålitlig aktör med en stor mängd fasta kunder som regelbundet anlitar våra tjänster.

Flyttstädning Göteborg

Lämna flyttstädningen åt proffsen! Vi gör det både effektivt och med ett skinande resultat. Efter avslutad städning får du alltid en garanti på din flyttstädning samt en beskrivning på utfört arbete. Det gör att du kan vara säker på att slippa oförutsedda komplikationer eller klagomål från den nya ägaren. Läs mer om vad som ingår i en flyttstädning här.

Boka flyttstädning Göteborg genom att kontakta oss i formuläret nedan.

Varför ska du anlita oss?

Mellansvenska städ kundservice personal

Nöjd kund garanti

Vi arbetar alltid med noga kvalitetssäkring och kan erbjuda dig som kund en garanti på att arbetet blir väl utfört. Du får alltid en snabb och kostnadsfri åtgärd om du har synpunkter på arbetet.

Engagerad & utbildad personal

Alla våra medarbetare har en omfattande utbildning och är delaktiga i vårt arbete för att säkerställa hög kvalitet. Vi är ett auktoriserat serviceföretag med höga krav på arbetsmiljö.

Bild på en nätpåse och en mobil med miljösymbol i

Miljömärkta städmedel

Alla våra rengöringsprodukter är miljömärkta. Vårt fokus på miljö och hållbarhet garanteras genom vår ISO certifiering.

Bilder på blommor med himlen och moln i bakgrunden

Förmånliga priser

Vi är en etablerad och pålitlig städfirma i hela Sverige. Det innebär att vi kan erbjuda förmånliga priser på städtjänster och förbrukningsprodukter. Vi tål att jämföras, lås oss ge dig ett prisförslag redan idag.

Anlita en städfirma i Göteborg – Så går det till

1.

Kontakta oss direkt via telefon eller epost, eller fyll i formuläret nedan för att höra av dig med dina önskemål och behov. Vi bokar ett möte för att tillsammans gå igenom hur vi bäst kan hjälpa dig med din städning.

2.

Vi erbjuder alltid personlig service och har möjlighet att anpassa våra tjänster efter dina behov. Oavsett vilken typ av städning du behöver, och hur ofta, kan vi hitta en gemensam lösning.

3.

Vi utför professionella städtjänster enligt en gemensam plan och kvalitetssäkrar alltid vårt arbete för att du som kund ska bli helt nöjd med vår städning. Självklart kan vi alltid anpassa din städning i efterhand enligt önskemål.

4.

Vi sköter allt med Rut- och rotavdrag automatiskt. Som kund får du en faktura där alla administrativa åtgärder och avdrag redan är färdiga och du slipper tänka på att redovisa avdragen hos skatteverket.

En städfirma i Göteborg med fokus på kvalitet och miljö

Vi vill att du som kund ska få en noggrann städning utförd med miljövänliga produkter av personal som är engagerad. För att visa vilken hög kvalitet vi uppnår har vi sett till att bli ISO-certifierade för kvalitetsledning enligt ISO 9001:2015 och miljöledning enligt ISO 14001:2015. Mellansvenska Städ i Göteborg är även auktoriserat av Almega Serviceföretagen vilket innebär att vi som företag noga följer aktuella kollektivavtal för våra medarbetare.

En miljöcertifiering utfärdas för företag med ett tydligt miljöarbete som både är kompetent utfört, kommunicerat och dokumenterat i ett miljöledningssystem samt med ett mål att kontinuerligt förbättra och utveckla miljöarbetet.

Som professionell städfirma i Göteborg använder vi endast miljömärka produkter i vårt arbete. Våra rengöringsmedel, material och förbrukningsprodukter är Svanen märkta och följer alla krav på miljöcertifieringar vi erhåller.

Kontakta vår städfirma i Göteborg

Mellansvenska Städ AB
Klangfärgsgatan 5
426 52 VÄSTRA FRÖLUNDA

Tel: 031-17 17 40
Fax:031-711 96 45

E-post: gbg@mellstad.se