Kontorsstädning för alla dina behov

Att kontorsmiljön är trivsam och fräsch är otroligt viktigt. Det finns många olika saker som är kopplade till att man trivs i sin arbetsmiljö – kollegor, lokaler, inredning, möblering osv. Men självklart även att det är rent och snyggt på kontoret, man tillbringar ändå en stor del av dagen på just sin arbetsplats. Ibland kan det även vara så att det löpande kommer gäster eller kunder till kontoret och naturligtvis säger det en hel del om företaget vilket intryck besökarna får. Smutsiga golv, dammiga ytor eller fläckiga fönster ser inte trevligt ut när man vill göra ett gott intryck på sina kunder.

Med kontinuerlig, kvalitativ och flexibel kontorsstädning säkerställer ni att ni alltid har en ren och trivsam miljö. Trots att lokalvård är vår profession, så glömmer vi inte bort att bemöta varje kund individuellt och se till just ditt behov på ditt kontor. Om det är något som är speciellt viktigt för dig i städningen, så tveka inte att låta oss veta – vårt jobb handlar om att lämna ett fläckfritt resultat och att du blir nöjd! Vi har självklart filosofin att städa kontor med samma omsorg och fingertoppskänsla som när vi städar i någons hem. Vi gör vårt jobb för att kontorets anställda lättare ska kunna fokusera på sitt jobb.

Professionell kontorsstäd för kontor och arbetsplatser

I vårt arbete med kontorsstädning utgår vi från en gemensam plan över hur ofta städningen utförs och omfattningen av kontorsstädningen. Vi erbjuder våra städtjänster för kontor och arbetsplatser både med daglig städning, på helger eller veckovis och anpassar oss efter dina önskemål. Omfattningen på din kontorsstädning varierar efter behov, nedan ges ett urval av tjänster vi utför vid kontorsstädning och lokalvård.

Detta ingår i kontorsstäd:

  • Dammsugning och dammtorkning i alla rum och ytor
  • Moppning av hårda golv
  • Tömning av papperskorgar
  • Rengöring av fläckar från ytor, speglar, bord, dörrar och stolar
  • Rengöring in och utvändigt vid sopbehållare
  • Rengöring av mikrovågsugn, kaffemaskin och köksytor
  • Rengöring av toaletter och duschrum
  • Putsning av fönster, speglar och glas
  • Påfyllning av förbrukningsmaterial som handtvål, pappersdukar, toalettpapper, diskmedel och soppåsar.

Förbrukningsmaterial fyller vi på vid behov och beställs till förmånligt pris direkt av oss. Läs mer om förbrukningsmaterial här.

Kontorsstäd med kvalitet och miljö i fokus

Miljö och hälsa är viktigt för oss, därför har Mellansvenska Städ AB tagit ett beslut om att vårt miljöarbete ska följa de internationella standarderna i ISO14001:2015. Vårt arbete med att minska verksamhetens negativa miljöpåverkan innebär att vi endast använder oss av miljövänliga produkter, att vi aktivt strävar efter att minimera avfall och förbrukningsmaterial i vårt arbete med kontorsstädning samt att vi etablerar och följer upp en plan för vår hållbara utveckling. Lokalvård fri från skadliga kemikalier skapar en mer naturlig och hälsosam arbetsmiljö och välmående medarbetare.

Läs mer om vårt arbete med miljö här

Hur ofta behövs kontorsstäd?

Själva grundstädningen, den som gör att golv och synliga ytor hålls rena och fräscha, behöver på ett medelstort kontor utföras flera gånger i veckan. Särskilt viktigt är detta på kontor med många anställda, och för kontor som ofta tar emot kunder i lokalerna och håller möten och så vidare. En del företag bokar städning varje vecka och en del varannan vecka. Vi anpassar oss efter er!

Storleken på kontoret, antal anställda och lokalens utformning och innehåll påverkar hur ofta en kontorsstädning bör genomföras. Har ni mycket datorer och andra maskiner som ständigt är i gång och skapar mycket dammpartiklar eller har ni ett stort kök på kontoret som används ofta? Då kan kontorsstädning vara nödvändig något oftare.

Vad kostar kontorsstädning?

Priset för kontorsstädning påverkar av storleken på lokalerna, vilken typ av städning ni önskar, om ni önskar att vi fyller på med förbrukningsmaterial och hur ofta ni vill att vi ska komma och städa hos er. Det lättaste sättet att ta reda på just ert pris för kontorsstädning är att kontakta oss för en offert. Därefter kommer vi gemensamt överens om en städplan som är perfekt för just era lokaler.

Kontakta oss för mer information om kontorsstädning så hjälper vi er!