Städhjälp för bland annat kontoret, hemmet och flytten

Våra uppdrag utgår från kundens önskemål och behov och vi är alltid öppna för justeringar när kundens förutsättningar ändras. Vi är certifierade i kvalitet & miljö och våra utbildade medarbetare arbetar effektivt med ergonomiska och miljöanpassade metoder för att din kontorsstädning, till exempel, ska utföras på bästa möjliga sätt. Vi ser då till att lokalerna är välstädade och därmed är det en trivsam miljö för både personal och besökare.

Kort om våra olika städtjänster

Butik

Vi ser till att butikslokalerna är rena och inbjudande och därmed välkomnar butikens kunder.

Bygg

Våra byggstädare legitimerade enligt ID06 arbetar med flexibilitet i städutförande och tidsanpassning och har god kunskap för att lokalerna ska vara välstädade vid överlämnande av det färdiga bygget. Bygghanverkarnas mat- och omklädningsrum i bodarna håller vi rena.

Flytt

Vid en flyttstädning ser vi till så att alla rum, golv, väggar, tak, snickerier, badrum, kök och ytor är ordentligt rena vid lämnad bostad.

Fönsterputsning

Fasadglas och invändiga glaspartier putsas skinande rena, vid höga höjder från stegar och skylifts.

Golvvård

De slitna hårda golven rengöres och beläggs därefter med nya ytskikt, mjuka mattor rengörs enligt extraktionsmetoden ( djuprengöring ).

Hemstädning

Efter besök hos dig anpassar vi städmetoden efter dina behov i utförande och hur frekvent du behöver städning. Rot avdraget ordnar vi.

Industristädning

Vi har lång erfarenhet av att städa flera olika industrilokaler, både stora och små samt med särskilda maskiner eller unika önskemål.

Visningsstädning

Städning inför visning innebär en noggrann rengöring av hela bostaden. Detta inkluderar rengöring av golv, fönsterbleck, kök, badrum, speglar och andra ytor. Det är också viktigt att ta bort allt skräp och avfall och se till att alla ytor är ordentligt dammfria.

Kontorstädning

Vi erbjuder våra städtjänster för kontor och arbetsplatser både med daglig städning, på helger eller veckovis och anpassar oss efter dina önskemål.

Mattvätt

Vi tvättar en stor variation av mattor, bland annat: Orientmattor, Kinamattor, Ullmattor, Kasthall mattor, Kelimmattor, Ryamattor, Ryamattor i ull, Röllakan, Trasmattor och Entrémattor.

Skolstädning

Vi ser till att lokalerna är rena trivsamma och hygieniska och därmed ger en förutsättning för det viktiga skolarbetet.

Storstädning

En storstädning passar för både privatpersoner som vill ha det extra rent i sitt hem, samt för företag som vill få ett fläckfritt kontor eller lokal.

Städning av offentliga lokaler

Vår långa erfarenhet av lokalvård garanterar renare skolor, sjukhus, åldershem, flygplatser, tågstationer, mässor och andra offentliga miljöer som är i behov av regelbunden städning.

Trappstädning

Vid trappstädning genomgås en grundlig städning av entréer, trappor och övriga gemensamma ytor som tex. Hiss.

Vård & omsorg

Vår utbildade personal ser till att städning i sjukhus och vårdcentraler utförs väl då vårt arbete bidrar till att förhindra smittspridning och därmed minskar risker för utökad ohälsa.

Boka din kvalitetssäkrade städning idag