Professionell industristädning för alla dina lokaler och utrymmen

Svårt att hitta rätt städning för dina industrilokaler och lager? Vi erbjuder industristädning som täcker alla dina behov. Med lång erfarenhet av städning i allt från mindre bilverkstäder i Stockholm till större lager i Göteborg ser vi också till att du får en mer trivsam arbetsmiljö. Industristädning är en unik städtjänst som kräver mycket specialkunskap. Maskiner och arbetsytor i mekaniska industrier, verkstäder och lager kräver viss typ av städning medan laboratoriemiljöer och specialindustrier kräver en helt annan.

Vi har erfarenhet och kunskap att utforma våra städtjänster efter er verksamhet på ett sätt som lever upp till branschens förväntningar. Vi har alltid rätt skyddsutrustning vid liftarbeten samt relevant och tillräcklig utbildning enligt Arbetsmiljöverkets föreskrifter för städning och rengöring på hög höjd. Det gör att vi på Mellansvenska Städ kan erbjuda både miljövänlig och säker industristädning av hög kvalitet för alla behov!

Vilka industrilokaler städar vi?

Vi har lång erfarenhet av att städa flera olika industrilokaler, både stora och små samt med särskilda maskiner eller unika önskemål. Det gör att vi kan erbjuda en städtjänst för just din industrilokal baserat på dina behov.

Vår industristädning vänder sig till företag och verksamheter med produktionsyta och/eller lager. Alltifrån tillverkande industri till logistikföretag, livsmedelsindustri, laboratorier och verkstadsindustri eller lokaler för produktion och tillverkling. Varje industristädning är skräddarsydd utifrån varje kunds behov, regelverk och förutsättningar.

Vad ingår i Industristädning?

Vi vet att alla lokaler är olika och därför skiljer sig också behoven åt. Vår städning kan därför inkludera allt från periodisk rengöring, som dammsugning av väggar, tak, balkar och rör, till daglig städning av verkstadskontor, toaletter, arbetsplatser, kök och lunchrum.

Här är några av de moment som vår industristädning inkluderar:

• Städning av omklädningsrum
• Städning av arbetsområdet
• Dammsugning och rengöring av golv och väggar mm.
• Tömning av avfallstunnor
• Rengöring av garage
• Fönster och speglar tvättas in- och utvändigt
• Fönsterbågar och snickerier avtorkas
• Väggkontakter och strömbrytare avtorkas
• Dörrar och handtag torkas av
• Städning av kök och lunchrum
• Bänkar och ytor torkas av
• Toaletter och tvättstuga rengörs

På Mellansvenska Städ tillhandahåller och levererar vi även förbrukningsmaterial och kan erbjuda förmånliga avtal på allt från toalettpapper, till kaffe och städprodukter. Med lång erfarenhet i branschen vet vi hur viktigt det är att ha rätt saker på rätt plats. Låt oss bli din leverantör så slipper du ha tomt i förrådet inför nästa jobb.

Effektiv industristädning – Moderna maskiner gör jobbet enkelt

Förutom goda rutiner använder vi också några av de senaste teknikerna när vi städar dina industrilokaler. Våra sopmaskiner, skurmaskiner och andra städmaskiner ser till att jobbet utförs ytterst noggrant samtidigt som de värnar om miljön. Det här gör också att eventuellt farligt spill och svåra fläckar kan tas bort på bästa möjliga sätt.

När du väljer vår industristädning skapar du ett bättre intryck för både personal och besökare. Samtidigt får du också en tryggare och mer hygienisk miljö.

Varför ska du anlita Mellansvenska Städ för industristädning?

Engagerad & utbildad personal

Alla våra medarbetare har en omfattande utbildning och är delaktiga i vårt arbete för att säkerställa hög kvalitet. Vi är ett auktoriserat serviceföretag med höga krav på arbetsmiljö.

Miljömärkta städmedel

Alla våra rengöringsprodukter är miljömärkta. Vårt fokus på miljö och hållbarhet garanteras genom vår ISO certifiering.

Förmånliga priser

Vi är en etablerad och pålitlig städfirma i hela Sverige. Det innebär att vi kan erbjuda förmånliga priser på städtjänster och förbrukningsprodukter. Vi tål att jämföras, lås oss ge dig ett prisförslag redan idag.

Flyttstädning med nöjd kund garanti

Vi arbetar alltid med noga kvalitetssäkring och kan erbjuda dig som kund en garanti på att arbetet blir väl utfört. Du får alltid en snabb och kostnadsfri åtgärd om du har synpunkter på arbetet.

Vår garanti innebär att vi utan extra kostnad åtgärdar eventuella klagomål eller missar och arbetar aktivt för att säkerställa att samtliga berörda parter är nöjda med städningen, både beställaren av flyttstädningen och de nya ägarna. Det gör att du som kund hos oss kan slappna av och slippa tänka på oförutsägbara problem vid en flytt gällande städningen.

Bakgrundsbild på en vattendroppe som bildar ringar på vattnet. Mellansvenska städ AB

Vad kostar Industristädning?

Priset för industristädning påverkas främst av lokalernas storlek, behov och förutsättningar. Antalet timmar som krävs för städning av industrilokaler eller lager, beror på era behov och lokalens omfattning. Vi levererar alltid kvalitetsstädning, vilket för oss innebär att göra individuella bedömningar för att hitta den mest kostnadseffektiva och bästa lösningen för dig som kund.

Vi ger dig gärna ett prisförslag baserat på just dina lokaler och behov. Hör av dig till oss med information om storlek i kvadratmeter, vilken typ av industri och lokaler som kräver industristädning samt när du önskar att städningen utförs och eventuella speciella önskemål så kontaktar vi dig med ett unikt prisförslag.