Städfirma i Gävle

Låt en professionell städfirma ta hand om städningen. Oavsett vilken typ av städning du behöver hittar du ett stort utbud av professionella städtjänster i Gävle med omnejd. När du anlitar Mellansvenska Städ i Gävle får du en klimatsmart städfirma med högt fokus på miljö och kvalitet. Vi är inte bara miljöcertifierade utan även ett auktoriserat serviceföretag med kollektivavtal och miljömärkta produkter.

Vi är en städfirma i Gävle som värnar om långsiktiga kundrelationer byggda på ömsesidigt förtroende. Våra kunder uppskattar tryggheten i noggrann och effektiv städning utförd av medarbetare med hög kunskap och en serviceinriktad inställning.  

Mellansvenska städ är Sveriges största och äldsta städföretag. Sedan starten 1957 har vi blivit kända som en professionell och trygg städfirma med över 600 fasta kunder som varje månad litar på att vi kan leverera städtjänster av hög kvalitet.

Tommy Almgren
Tommy Almgren
2019-02-08
trevliga jobbare.
Robert Lundin
Robert Lundin
2017-05-19
Proffesionella och trevligt bemötande
Städfirma Gävle. Vi erbjuder bl.a. flyttstädning och hemstädning.

Flyttstädning Gävle

Lämna flyttstädningen åt proffsen! Flyttstädning är en av de städtjänster vi erbjuder i Gävle. Se alla våra städtjänster nedan.

Vi gör flyttstädning både effektivt och med ett skinande resultat. Efter avslutad städning får du alltid en garanti på din flyttstädning samt en beskrivning på utfört arbete. Det gör att du kan vara säker på att slippa oförutsedda komplikationer eller klagomål från den nya ägaren. Läs mer om vad som ingår i en flyttstädning här.

Boka flyttstädning Gävle genom att kontakta oss i formuläret nedan.

Hemstäd Gävle

Känslan av att komma in i ett rent hem är svårslagen. Bokar du hemstädning i Gävle med hjälp av Mellansvenska Städ lovar vi att leverera den svårslagna känslan – varje gång! Boka en engångsstädning, veckovis eller månadsvis beroende på vad som passar dig bäst. Läs mer om vad som ingår i en hemstädning här.

Följande tjänster erbjuder vi som städfirma i Gävle

I Gävle har vi även möjlighet att erbjuda

  • Klottersanering-Fasadtvätt-Hustvätt
  • Maskinell garagesopning
  • Tvätt och leverans av arbetskläder
  • Tvätt och leverans av privattvätt inkl. strykning och mangling
  • Bemanning personalkafé och personalmatsal

Varför ska du anlita oss?

Mellansvenska städ kundservice personal

Nöjd kund garanti

Vi arbetar alltid med noga kvalitetssäkring och kan erbjuda dig som kund en garanti på att arbetet blir väl utfört. Du får alltid en snabb och kostnadsfri åtgärd om du har synpunkter på arbetet.

Engagerad & utbildad personal

Alla våra medarbetare har en omfattande utbildning och är delaktiga i vårt arbete för att säkerställa hög kvalitet. Vi är ett auktoriserat serviceföretag med höga krav på arbetsmiljö.

Bild på en nätpåse och en mobil med miljösymbol i

Miljömärkta städmedel

Alla våra rengöringsprodukter är miljömärkta. Vårt fokus på miljö och hållbarhet garanteras genom vår ISO certifiering.

Bilder på blommor med himlen och moln i bakgrunden

Förmånliga priser

Vi är en etablerad och pålitlig städfirma i hela Sverige. Det innebär att vi kan erbjuda förmånliga priser på städtjänster och förbrukningsprodukter. Vi tål att jämföras, lås oss ge dig ett prisförslag redan idag.

Anlita en städfirma i Gävle – Så går det till

1.

Kontakta oss direkt via telefon eller epost, eller fyll i formuläret nedan för att höra av dig med dina önskemål och behov. Vi bokar ett möte för att tillsammans gå igenom hur vi bäst kan hjälpa dig med din städning.

2.

Vi erbjuder alltid personlig service och har möjlighet att anpassa våra tjänster efter dina behov. Oavsett vilken typ av städning du behöver, och hur ofta, kan vi hitta en gemensam lösning.

3.

Vi utför professionella städtjänster enligt en gemensam plan och kvalitetssäkrar alltid vårt arbete för att du som kund ska bli helt nöjd med vår städning. Självklart kan vi alltid anpassa din städning i efterhand enligt önskemål.

4.

Vi sköter allt med Rut- och rotavdrag automatiskt. Som kund får du en faktura där alla administrativa åtgärder och avdrag redan är färdiga och du slipper tänka på att redovisa avdragen hos skatteverket.

En städfirma i Gävle med fokus på kvalitet och miljö

Vi vill att du som kund ska få en noggrann städning utförd med miljövänliga produkter av personal som är engagerad. För att visa vilken hög kvalitet vi uppnår har vi sett till att bli ISO-certifierade för kvalitetsledning enligt ISO 9001:2015 och miljöledning enligt ISO 14001:2015. Mellansvenska Städ i Gävle är även auktoriserat av Almega Serviceföretagen vilket innebär att vi som företag noga följer aktuella kollektivavtal för våra medarbetare.

En miljöcertifiering utfärdas för företag med ett tydligt miljöarbete som både är kompetent utfört, kommunicerat och dokumenterat i ett miljöledningssystem samt med ett mål att kontinuerligt förbättra och utveckla miljöarbetet.

Som professionell städfirma i Gävle använder vi endast miljömärka produkter i vårt arbete. Våra rengöringsmedel, material och förbrukningsprodukter är Svanen märkta och följer alla krav på miljöcertifieringar vi erhåller.

Kontakta vår städfirma i Gävle

Mellansvenska Städ AB
Brynäsgatan 85
802 88 Gävle

Tel: 026-18 01 30

E-post: gavle@mellstad.se