Städfirma Malmö

Välkommen till Mellansvenska Städ, din pålitliga städfirma i Malmö. Vi erbjuder ett brett utbud av städtjänster för att möta alla typer av behov och preferenser. Hos oss kan du alltid lita på att vi levererar högsta kvalitet samtidigt som vi tar vårt ansvar för miljön genom att använda miljömärkta produkter.

Vi tror på att bygga långsiktiga relationer med våra kunder, baserade på förtroende. Kundnöjdhet är vår högsta prioritet och våra erfarna medarbetare strävar alltid efter att leverera noggrann och effektiv städning med en serviceinriktad inställning som uppfyller våra kunders höga krav.

Med mer än 60 års erfarenhet inom städbranschen är vi välkända för vår professionalitet och pålitlighet. Vi är auktoriserade med kollektivavtal och använder miljömärkta produkter, vilket ger dig tryggheten att vi tar ansvar för både kvaliteten på arbetet och miljön.

Låt oss ta hand om din städning så att du kan fokusera på det som är viktigast för dig. Kontakta oss för att diskutera dina behov och önskemål så skräddarsyr vi en lösning som passar just dig och ditt företag.

Flyttstädning Malmö - städfirma Malmö, Mellansvenska städ.

Flyttstädning Malmö

Vi vet att en flytt är både dyr och tidskrävande. När flytten väl har gått och du har satt nyckeln i ditt nya hem återstår bara en sak – att städa din gamla bostad… Vilket oftast lockar mindre än att börja packa upp och flytta in på ditt nya ställe! Flyttstäd tar tid och dessutom ställs höga krav på hur den ska gå till och vilket resultat som förväntas. Så för den ovane kan det ofta resultera i att man måste komma tillbaka och göra om.

Är det något du bör lägga pengar på att leja bort under flytten så är det flyttstädning. Lämna det åt proffsen! Vi gör det både effektivt och med ett skinande resultat. Efter avslutad städning får du alltid en garanti på din flyttstädning samt en beskrivning på utfört arbete. Det gör att du kan vara säker på att slippa oförutsedda komplikationer eller klagomål från den nya ägaren. Läs mer om vad som ingår i en flyttstädning här.

Boka flyttstädning Malmö genom att kontakta oss i formuläret nedan.

Varför ska du anlita oss?

Mellansvenska städ kundservice personal

Nöjd kund garanti

Vi arbetar alltid med noga kvalitetssäkring och kan erbjuda dig som kund en garanti på att arbetet blir väl utfört. Du får alltid en snabb och kostnadsfri åtgärd om du har synpunkter på arbetet.

Engagerad & utbildad personal

Alla våra medarbetare har en omfattande utbildning och är delaktiga i vårt arbete för att säkerställa hög kvalitet. Vi är ett auktoriserat serviceföretag med höga krav på arbetsmiljö.

Bild på en nätpåse och en mobil med miljösymbol i

Miljömärkta städmedel

Alla våra rengöringsprodukter är miljömärkta. Vårt fokus på miljö och hållbarhet garanteras genom vår ISO certifiering.

Bilder på blommor med himlen och moln i bakgrunden

Förmånliga priser

Vi är en etablerad och pålitlig städfirma i hela Sverige. Det innebär att vi kan erbjuda förmånliga priser på städtjänster och förbrukningsprodukter. Vi tål att jämföras, lås oss ge dig ett prisförslag redan idag.

Anlita en städfirma i Malmö – Så går det till

1.

Kontakta oss direkt via telefon eller epost, eller fyll i formuläret nedan för att höra av dig med dina önskemål och behov. Vi bokar ett möte för att tillsammans gå igenom hur vi bäst kan hjälpa dig med din städning.

2.

Vi erbjuder alltid personlig service och har möjlighet att anpassa våra tjänster efter dina behov. Oavsett vilken typ av städning du behöver, och hur ofta, kan vi hitta en gemensam lösning.

3.

Vi utför professionella städtjänster enligt en gemensam plan och kvalitetssäkrar alltid vårt arbete för att du som kund ska bli helt nöjd med vår städning. Självklart kan vi alltid anpassa din städning i efterhand enligt önskemål.

4.

Vi sköter allt med Rut- och rotavdrag automatiskt. Som kund får du en faktura där alla administrativa åtgärder och avdrag redan är färdiga och du slipper tänka på att redovisa avdragen hos skatteverket.

En städfirma i Malmö med fokus på kvalitet och miljö

Vi vill att du som kund ska få en noggrann städning utförd med miljövänliga produkter av personal som är engagerad. För att visa vilken hög kvalitet vi uppnår har vi sett till att bli ISO-certifierade för kvalitetsledning enligt ISO 9001:2015 och miljöledning enligt ISO 14001:2015. Mellansvenska Städ i Malmö är även auktoriserat av Almega Serviceföretagen vilket innebär att vi som företag noga följer aktuella kollektivavtal för våra medarbetare.

En miljöcertifiering utfärdas för företag med ett tydligt miljöarbete som både är kompetent utfört, kommunicerat och dokumenterat i ett miljöledningssystem samt med ett mål att kontinuerligt förbättra och utveckla miljöarbetet.

Som professionell städfirma i Malmö använder vi endast miljömärka produkter i vårt arbete. Våra rengöringsmedel, material och förbrukningsprodukter är Svanen märkta och följer alla krav på miljöcertifieringar vi erhåller.

Kontakta vår städfirma i Malmö

Mellansvenska Städ AB
Schaktungsgatan 6
216 16  LIMHAMN

Tel: 040-49 25 60
Fax: 040-49 25 66

E-post: malmo@mellstad.se