Butiksstädning

Städad butiksyta – viktig för kunder och personal

En välstädad butiksyta ser till att dina kunder och besökare känner sig välkomna till din butik. Vi vet hur viktigt det är att skapa ett bra första intryck, där en ren och välstädad butik säger en hel del och lämnar kunder med ett gott intryck.

När du väljer vår butiksstädning i Stockholm, Göteborg eller Malmö lovar vi dig en välstädad och inbjudande butik där dina kunder trivs.

  • Anpassat till era tider
  • Utformat efter era behov
  • Frigör tid till annat arbete
  • Förmånliga priser
  • Personlig kontakt
  • Nöjd-kund-garanti

Butiksstädning för hela affären

Vi utför butiksstädning av mängder av olika lokaler. Ingen butik är den andra lik och därför måste städningen anpassas därefter. Vi ser till att skräddarsy städningen för just era behov. Med lång erfarenhet har vi stor kompetens inom butiksstädning av både mindre och större ytor med olika komplexitet.

Vad ingår i butiksstädning?

Våra rutiner för butiksstädning utförs av erfarna medarbetare och innefattar bland annat:

• Städning av arbetsplatsen och resterande lokalutrymme
• Fönsterputs för skyltfönster mm.
• Tömning av papperskorgar och andra sopor
• Fukt och våtmoppning
• Dammsugning
• Avfläckning runt dörrhandtag och lysknappar
• Dammtorkning av ytor, listor & kontakter
• Torka av köksinredning

Vi anpassar butiksstädningen utefter era behov. Om du tycker att något saknas eller önskar specialstädning kan du givetvis lägga till de tjänster du behöver.

Hur ofta bör en butik städas?

Beroende på vilken typ av bransch ditt företag verkar inom och hur stor butiksyta ni har så finns olika behov. Vissa produkter tenderar att skapa mer damm än andra och mängden besökare samt flödet av dessa påverkar behovet av städ.

Eftersom det finns många faktorer som påverkar behovet av städning rekommenderar vi att ta kontakt med oss för att tillsammans komma fram till hur frekvent städning just ni behöver för en trivsam miljö.

Hur lång tid tar en butiksstädning?

Tidsåtgången för en butiksstädning varierar beroende på butiksyta, mängden städpersonal, antal städmoment och tidigare städning. Vid närmare kontakt kan vi ge er en tydligare bild av hur lång tid en butiksstädning skulle ta av just era lokaler.

Branscher med särskilda krav

Det finns en del branscher där det ställs särskilda krav på hur städningen ska utföras för att säkerställa en trygg miljö för både kunder, personal och interiör. Det kan handla om att minimera spridningen av bakterier, undvika exponering av kemikalier eller dammkorn i känsliga maskiner och utrustning.

Lokal med hygienkrav

Vi städar alla typer av lokaler, även lokaler med särskilda hygienkrav som sjukhus, vårdcentraler och livsmedelsbutiker. Läs mer om vår städning för vård och omsorg här.

Bild på tre städare från Mellansvenska städ

Certifierad och kunnig personal

Vi vidareutbildar kontinuerligt våra medarbetare för att främja kompetensutveckling och säkerställa att våra kunder får bästa möjliga service i våra tjänster med oss genom så väl material som redskap och utförande.

Miljövänlig butiksstädning

Vi är aktiva i miljöarbetet genom att ställa höga miljömässiga krav på våra leverantörer och tillverkare samt noga avväga vid inköp och välja material som är miljövänligare alternativ. Vi ser vårt arbete mot en miljövänligare verksamhet som ständigt pågående. Genom att kontinuerligt fortsätta förbättra utefter erfarenheter och kompetens utvecklas vi med tiden. Läs mer om vårt miljöarbete här.

Bild på en nätpåse med skurborste och växter i

Bild på en nätpåse och en mobil med miljösymbol i

Ett föredöme på din ort

Vi är certifierade i kvalitet och miljö. Våra utbildade medarbetare arbetar effektivt med ergonomiska och miljöanpassade metoder för att din butiksstädning ska utföras på bästa möjliga sätt. Detta genomsyrar allt vårt arbete, från att moppa golven till att slänga och sortera soporna rätt.

Våra tjänster hittar du i Stockholm, Göteborg, Malmö, Östersund, Gävle, Sandviken, Västerås, Örebro, Uppsala, Jönköping, Värnamo och Växjö.

Gör som hundratals andra nöjda butiksägare – välj butiksstädning från Mellansvenska Städ