Städfirma Örebro


Välkommen till Mellansvenska Städ, din pålitliga partner för städtjänster i Örebro. Vi är dedikerade till att möta alla dina behov och preferenser när det kommer till städning. Hos oss kan du vara trygg i att vi levererar högsta kvalitet samtidigt som vi tar vårt ansvar för miljön genom att använda miljömärkta produkter.

Med över 60 års erfarenhet är vi experter på städning och har etablerat oss som en av Örebros mest pålitliga och professionella städfirmor. Vårt team av erfarna medarbetare strävar alltid efter att leverera noggrann och effektiv städning som uppfyller de högsta standarderna. Vi värdesätter långsiktiga relationer med våra kunder och bygger dem på förtroende. Din nöjdhet är vår främsta prioritet.

Som auktoriserade städproffs tar vi ansvar för både kvalitet och miljö. Genom att använda miljömärkta produkter kan du vara säker på att vi tar hänsyn till både dina behov och vår planets hälsa. Låt oss ta hand om din städning så att du kan fokusera på det som är viktigast för dig och ditt företag i Örebro. Kontakta oss idag så skräddarsyr vi en lösning som passar just dig och dina unika behov.

Flyttstädning Örebro - Städfirma Örebro

Flyttstädning Örebro

Vi vet att en flytt är både tidskrävande och fysiskt påfrestande. När flytten väl har gått och du har satt nyckeln i ditt nya hem återstår bara en sak – att städa din gamla bostad… Vilket oftast lockar mindre än att börja packa upp och flytta in på ditt nya ställe! Flyttstäd tar tid och dessutom ställs höga krav på hur den ska gå till och vilket resultat som förväntas. Så för den ovane kan det ofta resultera i att man måste komma tillbaka och göra om.

Lämna istället flyttstädningen åt proffsen! Vi gör det både effektivt och med ett skinande resultat. Efter avslutad städning får du alltid en garanti på din flyttstädning samt en beskrivning på utfört arbete. Det gör att du kan vara säker på att slippa oförutsedda komplikationer eller klagomål från den nya ägaren. Läs mer om vad som ingår i en flyttstädning här.

Boka flyttstädning Örebro genom att kontakta oss i formuläret nedan.

Varför ska du anlita oss?

Mellansvenska städ kundservice personal

Nöjd kund garanti

Vi arbetar alltid med noga kvalitetssäkring och kan erbjuda dig som kund en garanti på att arbetet blir väl utfört. Du får alltid en snabb och kostnadsfri åtgärd om du har synpunkter på arbetet.

Engagerad & utbildad personal

Alla våra medarbetare har en omfattande utbildning och är delaktiga i vårt arbete för att säkerställa hög kvalitet. Vi är ett auktoriserat serviceföretag med höga krav på arbetsmiljö.

Bild på en nätpåse och en mobil med miljösymbol i

Miljömärkta städmedel

Alla våra rengöringsprodukter är miljömärkta. Vårt fokus på miljö och hållbarhet garanteras genom vår ISO certifiering.

Bilder på blommor med himlen och moln i bakgrunden

Förmånliga priser

Vi är en etablerad och pålitlig städfirma i hela Sverige. Det innebär att vi kan erbjuda förmånliga priser på städtjänster och förbrukningsprodukter. Vi tål att jämföras, lås oss ge dig ett prisförslag redan idag.

Anlita en städfirma i Örebro – Så går det till

1.

Kontakta oss direkt via telefon eller e-post, eller fyll i formuläret nedan för att höra av dig med dina önskemål och behov. Vi bokar ett möte för att tillsammans gå igenom hur vi bäst kan hjälpa dig med din städning.

2.

Vi erbjuder alltid personlig service och har möjlighet att anpassa våra tjänster efter dina behov. Oavsett vilken typ av städning du behöver, och hur ofta, kan vi hitta en gemensam lösning.

3.

Vi utför professionella städtjänster enligt en gemensam plan och kvalitetssäkrar alltid vårt arbete för att du som kund ska bli helt nöjd med vår städning. Självklart kan vi alltid anpassa din städning i efterhand enligt önskemål.

4.

Vi sköter allt med Rut- och rotavdrag automatiskt. Som kund får du en faktura där alla administrativa åtgärder och avdrag redan är färdiga och du slipper tänka på att redovisa avdragen hos skatteverket.

En städfirma i Örebro med fokus på kvalitet och miljö

Vi vill att du som kund ska få en noggrann städning utförd med miljövänliga produkter av personal som är engagerad. För att visa vilken hög kvalitet vi uppnår har vi sett till att bli ISO-certifierade för kvalitetsledning enligt ISO 9001:2015 och miljöledning enligt ISO 14001:2015. Mellansvenska Städ i Örebro är även auktoriserat av Almega Serviceföretagen vilket innebär att vi som företag noga följer aktuella kollektivavtal för våra medarbetare.

En miljöcertifiering utfärdas för företag med ett tydligt miljöarbete som både är kompetent utfört, kommunicerat och dokumenterat i ett miljöledningssystem samt med ett mål att kontinuerligt förbättra och utveckla miljöarbetet.

Som professionell städfirma i Örebro använder vi endast miljömärka produkter i vårt arbete. Våra rengöringsmedel, material och förbrukningsprodukter är Svanen märkta och följer alla krav på miljöcertifieringar vi erhåller.

Kontakta vår städfirma i Örebro

Mellansvenska Städ AB
Filarevägen 3
703 75 ÖREBRO

Tel: 019-14 17 50

E-post: orebro@mellstad.se