Städfirma i Värnamo

Välkommen till Mellansvenska Städ i Värnamo – din pålitliga städfirma som erbjuder professionella städtjänster av högsta kvalitet. Oavsett om det gäller hemstädning eller kontorsstädning, kan du alltid lita på oss. Vi är stolta över att vara miljöcertifierade och använder miljömärkta produkter. Vi tror på att bygga långsiktiga kundrelationer och arbeta med ömsesidigt förtroende. Vårt team av erfarna medarbetare arbetar alltid hårt för att leverera noggrann och effektiv städning som uppfyller våra kunders höga krav och önskemål.

Mellansvenska Städ har en lång historia som Sveriges största och äldsta städföretag. Sedan 1957 har vi varit kända för vår professionalism och pålitlighet. Vi har över 600 fasta kunder som litar på oss varje månad för att leverera städtjänster av högsta kvalitet. Låt oss ta hand om din städning så att du kan fokusera på annat. Kontakta oss för att diskutera dina städbehov och vi skräddarsyr en lösning som passar just dig och ditt företag.

Varför ska du anlita oss?

Mellansvenska städ kundservice personal

Nöjd kund garanti

Vi arbetar alltid med noga kvalitetssäkring och kan erbjuda dig som kund en garanti på att arbetet blir väl utfört. Du får alltid en snabb och kostnadsfri åtgärd om du har synpunkter på arbetet.

Engagerad & utbildad personal

Alla våra medarbetare har en omfattande utbildning och är delaktiga i vårt arbete för att säkerställa hög kvalitet. Vi är ett auktoriserat serviceföretag med höga krav på arbetsmiljö.

Bild på en nätpåse och en mobil med miljösymbol i

Miljömärkta städmedel

Alla våra rengöringsprodukter är miljömärkta. Vårt fokus på miljö och hållbarhet garanteras genom vår ISO certifiering.

Bilder på blommor med himlen och moln i bakgrunden

Förmånliga priser

Vi är en etablerad och pålitlig städfirma i hela Sverige. Det innebär att vi kan erbjuda förmånliga priser på städtjänster och förbrukningsprodukter. Vi tål att jämföras, lås oss ge dig ett prisförslag redan idag.

Anlita en städfirma i Värnamo – Så går det till

1.

Kontakta oss direkt via telefon eller epost, eller fyll i formuläret nedan för att höra av dig med dina önskemål och behov. Vi bokar ett möte för att tillsammans gå igenom hur vi bäst kan hjälpa dig med din städning.

2.

Vi erbjuder alltid personlig service och har möjlighet att anpassa våra tjänster efter dina behov. Oavsett vilken typ av städning du behöver, och hur ofta, kan vi hitta en gemensam lösning.

3.

Vi utför professionella städtjänster enligt en gemensam plan och kvalitetssäkrar alltid vårt arbete för att du som kund ska bli helt nöjd med vår städning. Självklart kan vi alltid anpassa din städning i efterhand enligt önskemål.

4.

Vi sköter allt med Rut- och rotavdrag automatiskt. Som kund får du en faktura där alla administrativa åtgärder och avdrag redan är färdiga och du slipper tänka på att redovisa avdragen hos skatteverket.

En städfirma i Värnamo med fokus på kvalitet och miljö

Vi vill att du som kund ska få en noggrann städning utförd med miljövänliga produkter av personal som är engagerad. För att visa vilken hög kvalitet vi uppnår har vi sett till att bli ISO-certifierade för kvalitetsledning enligt ISO 9001:2015 och miljöledning enligt ISO 14001:2015. Mellansvenska Städ i Värnamo är även auktoriserat av Almega Serviceföretagen vilket innebär att vi som företag noga följer aktuella kollektivavtal för våra medarbetare.

En miljöcertifiering utfärdas för företag med ett tydligt miljöarbete som både är kompetent utfört, kommunicerat och dokumenterat i ett miljöledningssystem samt med ett mål att kontinuerligt förbättra och utveckla miljöarbetet.

Som professionell städfirma i Värnamo använder vi endast miljömärka produkter i vårt arbete. Våra rengöringsmedel, material och förbrukningsprodukter är Svanen märkta och följer alla krav på miljöcertifieringar vi erhåller.

Kontakta vår städfirma i Värnamo

Mellansvenska Städ AB
Malmstensgatan 13
331 40 VÄRNAMO

Tel: 0370-168 45

E-post: vaxjo@mellstad.se