Städfirma i Växjö

Välkommen till Mellansvenska Städ, din pålitliga städfirma i Växjö. Vi erbjuder en mängd olika städtjänster som är utformade för att möta dina behov och önskemål. Hos oss kan du alltid lita på att du får högsta kvalitet och professionalitet samtidigt som vi tar ansvar för miljön genom att använda miljömärkta produkter.

Vi strävar alltid efter att bygga långsiktiga relationer med våra kunder, baserade på förtroende och ömsesidig respekt. Kundnöjdhet är vår högsta prioritet, och våra erfarna medarbetare är engagerade i att leverera noggrann och effektiv städning med en serviceinriktad inställning som uppfyller våra kunders höga krav.

Med över 60 års erfarenhet inom städbranschen är vi en av Sveriges mest kända och tillförlitliga städfirmor. Vi är en auktoriserad firma och använda miljömärkta produkter, vilket ger dig trygghet i vetskapen om att vi tar ansvar både för kvaliteten på arbetet och för miljön. Låt oss ta hand om din städning så att du kan fokusera på annat som är viktigt för dig. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och önskemål, och låt oss skräddarsy en lösning som passar just dig och ditt företag.

Mellansvenska Städ AB
4.8
Baserat på 6 recensioner
powered by Google
Ewa BielakEwa Bielak
18:03 27 Mar 21
Kristian BrolinKristian Brolin
22:01 21 Feb 20
Lennart SvenssonLennart Svensson
20:29 04 Dec 19
Jätteduktiga 👍
Amra HuskicAmra Huskic
06:52 16 Feb 18
sorin196930 marinsorin196930 marin
11:02 31 Jan 18
Rent ,fint ,trevligt personal !
Ludmila TsvetkovaLudmila Tsvetkova
12:44 13 Jan 18
Det är städföretag som ge den bästa service!
js_loader

Följande tjänster erbjuder vi som städfirma i Växjö

Varför ska du anlita oss?

Mellansvenska städ kundservice personal

Nöjd kund garanti

Vi arbetar alltid med noga kvalitetssäkring och kan erbjuda dig som kund en garanti på att arbetet blir väl utfört. Du får alltid en snabb och kostnadsfri åtgärd om du har synpunkter på arbetet.

Engagerad & utbildad personal

Alla våra medarbetare har en omfattande utbildning och är delaktiga i vårt arbete för att säkerställa hög kvalitet. Vi är ett auktoriserat serviceföretag med höga krav på arbetsmiljö.

Bild på en nätpåse och en mobil med miljösymbol i

Miljömärkta städmedel

Alla våra rengöringsprodukter är miljömärkta. Vårt fokus på miljö och hållbarhet garanteras genom vår ISO certifiering.

Bilder på blommor med himlen och moln i bakgrunden

Förmånliga priser

Vi är en etablerad och pålitlig städfirma i hela Sverige. Det innebär att vi kan erbjuda förmånliga priser på städtjänster och förbrukningsprodukter. Vi tål att jämföras, lås oss ge dig ett prisförslag redan idag.

Anlita en städfirma i Växjö – Så går det till

1.

Kontakta oss direkt via telefon eller epost, eller fyll i formuläret nedan för att höra av dig med dina önskemål och behov. Vi bokar ett möte för att tillsammans gå igenom hur vi bäst kan hjälpa dig med din städning.

2.

Vi erbjuder alltid personlig service och har möjlighet att anpassa våra tjänster efter dina behov. Oavsett vilken typ av städning du behöver, och hur ofta, kan vi hitta en gemensam lösning.

3.

Vi utför professionella städtjänster enligt en gemensam plan och kvalitetssäkrar alltid vårt arbete för att du som kund ska bli helt nöjd med vår städning. Självklart kan vi alltid anpassa din städning i efterhand enligt önskemål.

4.

Vi sköter allt med Rut- och rotavdrag automatiskt. Som kund får du en faktura där alla administrativa åtgärder och avdrag redan är färdiga och du slipper tänka på att redovisa avdragen hos skatteverket.

En städfirma i Växjö med fokus på kvalitet och miljö

Vi vill att du som kund ska få en noggrann städning utförd med miljövänliga produkter av personal som är engagerad. För att visa vilken hög kvalitet vi uppnår har vi sett till att bli ISO-certifierade för kvalitetsledning enligt ISO 9001:2015 och miljöledning enligt ISO 14001:2015. Mellansvenska Städ i Växjö är även auktoriserat av Almega Serviceföretagen vilket innebär att vi som företag noga följer aktuella kollektivavtal för våra medarbetare.

En miljöcertifiering utfärdas för företag med ett tydligt miljöarbete som både är kompetent utfört, kommunicerat och dokumenterat i ett miljöledningssystem samt med ett mål att kontinuerligt förbättra och utveckla miljöarbetet.

Som professionell städfirma i Växjö använder vi endast miljömärka produkter i vårt arbete. Våra rengöringsmedel, material och förbrukningsprodukter är Svanen märkta och följer alla krav på miljöcertifieringar vi erhåller.

Kontakta vår städfirma i Växjö

Mellansvenska Städ AB
Storgatan 72
352 36 VÄXJÖ

Tel: 0470-488 84
Fax: 0470-292 65

E-post: vaxjo@mellstad.se