Städfirma i Östersund


Få professionell hjälp med städningen från ett pålitligt städföretag. Hos oss på Mellansvenska Städ i Östersund erbjuder vi ett omfattande utbud av professionella städtjänster för både privatpersoner och företag. När du anlitar oss får du en klimatsmart städfirma som prioriterar både miljö och kvalitet. Vi är stolta över att vara miljöcertifierade och auktoriserade som ett serviceföretag med kollektivavtal och användning av miljömärkta produkter.

Vi är en pålitlig städfirma i Östersund som värnar om långsiktiga kundrelationer baserade på ömsesidigt förtroende. Våra kunder uppskattar den trygghet som kommer med en noggrann och effektiv städning, utförd av våra kunniga och serviceinriktade medarbetare.

Med över 60 års erfarenhet är Mellansvenska Städ Sveriges största och äldsta städföretag. Vi har byggt upp ett rykte som en professionell och pålitlig städfirma med över 600 fasta kunder som litar på oss varje månad för att leverera städtjänster av hög kvalitet.

Låt oss ta hand om din städning. Oavsett vilken typ av städning du behöver, kan du lita på oss för att leverera professionella städtjänster i Östersund med omnejd. Vi strävar efter att erbjuda en utmärkt service med fokus på miljömedvetenhet och kvalitet. Kontakta oss idag för att diskutera dina städbehov och låt oss skapa en ren och fräsch miljö åt dig.

Mellansvenska Städ AB
4.6
Baserat på 11 recensioner
powered by Google
Mathias BerndtMathias Berndt
01:18 21 Oct 23
Rommelie ZerrudoRommelie Zerrudo
13:09 26 May 23
Det är ett företag med hjärtan ... du kommer aldrig ångra att du gör affärer med dem eftersom de har nöjda kunders garanti!
Eva-karin EliassonEva-karin Eliasson
06:47 24 Jan 22
Proffsiga, hjälpsamma, bra kommunikation och gör ett bra jobb.
Mikael SandmanMikael Sandman
13:51 09 Dec 21
Bästa städföretaget
Det bästa städföretaget i Östersund
Reine KallinReine Kallin
08:07 05 Mar 19
Nyrenoverade lokaler. Fräscht och snyggt.
Bo PålssonBo Pålsson
14:37 09 Dec 17
Toppen arbetsplats.🌹🌹🌹
js_loader

Varför ska du anlita oss?

Mellansvenska städ kundservice personal

Nöjd kund garanti

Vi arbetar alltid med noga kvalitetssäkring och kan erbjuda dig som kund en garanti på att arbetet blir väl utfört. Du får alltid en snabb och kostnadsfri åtgärd om du har synpunkter på arbetet.

Engagerad & utbildad personal

Alla våra medarbetare har en omfattande utbildning och är delaktiga i vårt arbete för att säkerställa hög kvalitet. Vi är ett auktoriserat serviceföretag med höga krav på arbetsmiljö.

Bild på en nätpåse och en mobil med miljösymbol i

Miljömärkta städmedel

Alla våra rengöringsprodukter är miljömärkta. Vårt fokus på miljö och hållbarhet garanteras genom vår ISO certifiering.

Bilder på blommor med himlen och moln i bakgrunden

Förmånliga priser

Vi är en etablerad och pålitlig städfirma i hela Sverige. Det innebär att vi kan erbjuda förmånliga priser på städtjänster och förbrukningsprodukter. Vi tål att jämföras, lås oss ge dig ett prisförslag redan idag.

Anlita en städfirma i Östersund – Så går det till

1.

Kontakta oss direkt via telefon eller epost, eller fyll i formuläret nedan för att höra av dig med dina önskemål och behov. Vi bokar ett möte för att tillsammans gå igenom hur vi bäst kan hjälpa dig med din städning.

2.

Vi erbjuder alltid personlig service och har möjlighet att anpassa våra tjänster efter dina behov. Oavsett vilken typ av städning du behöver, och hur ofta, kan vi hitta en gemensam lösning.

3.

Vi utför professionella städtjänster enligt en gemensam plan och kvalitetssäkrar alltid vårt arbete för att du som kund ska bli helt nöjd med vår städning. Självklart kan vi alltid anpassa din städning i efterhand enligt önskemål.

4.

Vi sköter allt med Rut- och rotavdrag automatiskt. Som kund får du en faktura där alla administrativa åtgärder och avdrag redan är färdiga och du slipper tänka på att redovisa avdragen hos skatteverket.

En städfirma i Östersund med fokus på kvalitet och miljö

Vi vill att du som kund ska få en noggrann städning utförd med miljövänliga produkter av personal som är engagerad. För att visa vilken hög kvalitet vi uppnår har vi sett till att bli ISO-certifierade för kvalitetsledning enligt ISO 9001:2015 och miljöledning enligt ISO 14001:2015. Mellansvenska Städ i Östersund är även auktoriserat av Almega Serviceföretagen vilket innebär att vi som företag noga följer aktuella kollektivavtal för våra medarbetare.

En miljöcertifiering utfärdas för företag med ett tydligt miljöarbete som både är kompetent utfört, kommunicerat och dokumenterat i ett miljöledningssystem samt med ett mål att kontinuerligt förbättra och utveckla miljöarbetet.

Som professionell städfirma i Örebro använder vi endast miljömärka produkter i vårt arbete. Våra rengöringsmedel, material och förbrukningsprodukter är Svanen märkta och följer alla krav på miljöcertifieringar vi erhåller.

Kontakta vår städfirma i Östersund

Mellansvenska Städ AB
Odenskogsvägen 38
831 48 ÖSTERSUND

Tel: 063-51 34 22

E-post : ostersund@mellstad.se