Lokalvårdare & Städning av offentliga lokaler

Vi erbjuder lokalvård & städning av offentliga lokaler i hela landet. Vår långa erfarenhet av lokalvård garanterar renare skolor, sjukhus, åldershem, flygplatser, tågstationer, mässor och andra offentliga miljöer som är i behov av regelbunden städning.

Syftet med rena och hygieniska offentliga miljöer är att minska föroreningar och orenheter som påverkar människors hälsa negativt. Offentliga lokaler där ett stort antal människor befinner sig dagligen har ett extra stort behov av rengöring.

Bristfällig städning kan ge upphov till kliande ögon, irriterade slemhinnor och allmän trötthet. Personer med astma, allergi och annan överkänslighet kan få förvärrade besvär i lokaler med dålig städning. 

På mellansvenska städ är vi väl bekanta med städning av offentliga lokaler och miljöer. För oss är inga lokaler för stora eller för små! Bland våra kunder finns både större och mindre företag samt verksamheter, myndigheter och organisationer av olika storlek. Hör av dig till oss oavsett vilken typ av städning du behöver!

Vad ingår vid städning av offentliga lokaler?

Oavsett vilken typ av offentlig lokal, miljö eller yta som är i behöv av städning har vi erfarenheten och utrustningen som krävs för att utföra städning av hög kvalitet. Nedan ses ett urval av städningen vi utför i offentliga miljöer. Varje lokal och uppdrag är unikt, därför är vi alltid noga med att tillsammans gå igenom era önskemål och förutsättningar.

 • Fuktmoppa hårda golv i allmänna utrymmen
 • Våtmoppa golv i hygienutrymmen
 • Dammsuga mjuka golv och lösa mattor
 • Tomma papperskorgar
 • Rengöra sanitära enheter
 • Påfyllning av hygienmaterial
 • Avtorkning av bord i allmänna utrymmen
 • Rengöring av köksutrustning och köksutrymmen
 • Tvätta & putsa fönster och speglar
 • Rengörning av toaletter
 • Dammtorkning av fönsterbrädor, golvsocklar
 • Rengöring av dörrar, handtag och handräcken
 • Avtorkning runt strömbrytare

Bättre trivsel i butiker, centrum och skolor

Har din butik eller anläggning många besökare? Hos oss får du städning av offentliga lokaler som passar dina behov. Skapa en inbjudande och trivsam känsla för alla besökare oberoende av storleken på dina lokaler. Givetvis hjälper vi dig med förslag på vilken frekvens som passar bäst efter dina behov. Läs mer om butiksstädning här.

Har din butik eller anläggning många besökare? Hos oss får du städning av offentliga lokaler som passar dina behov. Skapa en inbjudande och trivsam Låt inte smutsiga klassrum påverka skolarbetet. Vår personal tar hand om era skollokaler, så att de är trivsamma att arbeta i för både elever och lärare. Läs mer om städning av skolor här.

Hygienisk städning inom vård och omsorg

Vi tar hygien på allra största allvar i alla jobb vi utför. Oavsett om du behöver hjälp med städning av de större sjukhusen i Stockholm, Göteborg och Malmö eller kanske ett mindre åldershem någon annanstans har vi rutinerna som gör skillnaden. En välstädad miljö har betydelse för såväl hygien som smittspridning. Speciellt rengöringen av toaletter, hygienutrymmen, dusch- och omklädningsrum är viktig för att bryta möjliga smittvägar. Även ytor som man tar i ofta som dörrhandtag, kranar, dörrposter och lysknappar bör rengöras.

Läs mer om städning av lokaler för vård om omsorg här.

Städning av offentliga lokaler med kvalitet och miljö i fokus

Miljö och hälsa är viktigt för oss, därför har Mellansvenska Städ AB tagit ett beslut om att vårt miljöarbete ska följa de internationella standarderna i ISO14001:2015. Vårt arbete med att minska verksamhetens negativa miljöpåverkan innebär att vi endast använder oss av miljövänliga produkter, att vi aktivt strävar efter att minimera avfall och förbrukningsmaterial i vårt arbete med fastighetsstädning samt att vi etablerar och följer upp en plan för vår hållbara utveckling. Fastighetsstädning fri från skadliga kemikalier skapar en mer naturlig och hälsosam arbetsmiljö och välmående medarbetare.

Vad kostar lokalvård & städning av offentliga lokaler?

Priset för fastighetsstädning påverkar av storleken på lokalerna, vilken typ av städning ni önskar, om ni önskar att vi fyller på med förbrukningsmaterial och hur ofta ni vill att vi ska komma och städa hos er. Lokalvården kan utföras regelbundet en gång i månaden, en gång i veckan eller en gång om dagen. Vi anpassar städningen helt efter era behov. 

Det lättaste sättet att ta reda på just ert pris för fastighetsstädning är att kontakta oss för en offert. Därefter kommer vi gemensamt överens om en städplan som är perfekt för just era lokaler.

Varför ska du anlita Mellansvenska Städ för din städning av offentliga lokaler?

Engagerad & utbildad personal

Alla våra medarbetare har en omfattande utbildning och är delaktiga i vårt arbete för att säkerställa hög kvalitet. Vi är ett auktoriserat serviceföretag med höga krav på arbetsmiljö.

Miljömärkta städmedel

Alla våra rengöringsprodukter är miljömärkta. Vårt fokus på miljö och hållbarhet garanteras genom vår ISO certifiering.

Förmånliga priser

Vi är en etablerad och pålitlig städfirma i hela Sverige. Det innebär att vi kan erbjuda förmånliga priser på städtjänster och förbrukningsprodukter. Vi tål att jämföras, lås oss ge dig ett prisförslag redan idag.

Nöjd kund garanti

Vi arbetar alltid med noga kvalitetssäkring och kan erbjuda dig som kund en garanti på att arbetet blir väl utfört. Du får alltid en snabb och kostnadsfri åtgärd om du har synpunkter på arbetet.

Vår garanti innebär att vi utan extra kostnad åtgärdar eventuella klagomål eller missar och arbetar aktivt för att säkerställa att samtliga berörda parter är nöjda med städningen, både beställaren av flyttstädningen och de nya ägarna. Det gör att du som kund hos oss kan slappna av och slippa tänka på oförutsägbara problem vid en flytt gällande städningen.