Låt oss putsa dina fönster – Professionell fönsterputs

Fönsterputsning går att boka som enskild tjänst, eller som ett tillägg i exempelvis en hemstädning eller kontorsstädning. Vi putsar dina fönster rena från stänk, smuts och andra beläggningar. Slipp långa, blöta och kalla timmar framför fönster som aldrig tycks bli rena eller som bara fylls med ränder från torkningen.

Låt professionella fönsterputsare ta hand om dina fönster och det blir färdigt på ett kick. Njut sedan av skinande rena fönster utan några störningsmoment.

Hur ofta bör fönster putsas?

Utvändiga fönster bör åtminstone putsas två gånger per år, på våren och på hösten. Men det görs med fördel oftare än så, och det beror också på var fönstren är belägna. När det gäller skyltfönster på en gågata eller i en galleria så bör fönsterputs ske med regelbundenhet. I dessa lägen är det en större risk för fingeravtryck eller andra fläckar som stör upplevelsen av ett skyltfönster. Här rekommenderas putsning av fönster med ca 1 till 2 veckors mellanrum, allt självklart beroende på läge, antal människor i rörelse och butikens krav på renlighet och utseende.

Hur går fönsterputsning till?

Vi utför fönsterputsning året om och tar med oss alla redskap och det material som behövs. Vid kraftig nederbörd, blåst eller liknande utmanande väderlekar kan fönsterputsningen komma att bokas om för att säkerställa bästa möjliga resultat. Du som kund behöver inte tillhandahålla oss med något material utan allt ingår. Vi putsar dina fönster på alla sidor av glaset och ser till att de ser ut som nya, utan smuts, stänk eller störande ränder. Vi putsar även fönster vid höga höjder från stege och skylift. Vi kan även putsa takfönster.

Vill ni även rengöra fönsterkarmar och fönsterbleck går detta att lägga till som ett extra tillägg. Vi på Mellansvenska städ ser alltid till att möta våra kunders behov och skräddarsy en lösning som passar för just era specifika förutsättningar och utmaningar.

Varför ska du anlita Mellansvenska Städ för fönsterputs?

Engagerad & utbildad personal

Alla våra medarbetare har en omfattande utbildning och är delaktiga i vårt arbete för att säkerställa hög kvalitet. Vi är ett auktoriserat serviceföretag med höga krav på arbetsmiljö.

Miljömärkta städmedel

Alla våra rengöringsprodukter är miljömärkta. Vårt fokus på miljö och hållbarhet garanteras genom vår ISO certifiering.

Förmånliga priser

Vi är en etablerad och pålitlig städfirma i hela Sverige. Det innebär att vi kan erbjuda förmånliga priser på städtjänster och förbrukningsprodukter. Vi tål att jämföras, lås oss ge dig ett prisförslag redan idag.

Gör fönstren skinande rena med fönsterputsning från Mellansvenska Städ