Visningsstädning

Visningsstädning är en viktig del av försäljningsprocessen och kan hjälpa till att öka värdet på en bostad. Visningsstädning handlar om att städa och förbereda en bostad inför en visning och en eventuell försäljning. En väl utförd visningsstädning kan göra skillnad för hur potentiella köpare uppfattar bostaden och påverka deras beslut. Lämna därför inte detta åt slumpen – låt proffsen på Mellansvenska städ utföra jobbet!

Visningsstädning

Städning inför visning

Städning inför visning innebär en noggrann rengöring av hela bostaden. Detta inkluderar rengöring av golv, fönsterbleck, kök, badrum, speglar och andra ytor. Det är också viktigt att ta bort allt skräp och avfall och se till att alla ytor är ordentligt dammfria.

En väl genomförd visningsstädning gör att hela bostaden doftar fräscht och rent. Användning av doftljus eller doftsprayer kan ge en trevlig doft, men det är viktigt att inte överdriva det och använda för starka dofter. En subtil doft av rengöringsmedel eller frisk luft är vanligtvis det bästa valet.

Tips inför visning

Förutom en väl utförd städning, finns det några andra tips som kan hjälpa till att göra en bostad mer attraktiv inför en visning. Här är några av dem:

Ta bort personliga föremål

Det är viktigt att potentiella köpare kan föreställa sig själva i bostaden, vilket kan vara svårt om det finns för många personliga föremål. Ta bort eller dölj personliga föremål som familjefoton och personliga prylar.

Ljus och luft

Öppna fönster för att släppa in frisk luft och se till att alla lampor fungerar så att bostaden är ljus och väl upplyst.

Gröna växter

Gröna växter kan ge en känsla av liv och friskhet i rummen, så se till att ha några på lämpliga ställen i bostaden.

Förbered uteplatsen

Om det finns en uteplats eller trädgård, se till att den är i bra skick och rengjord. Det kan vara en extra fördel för potentiella köpare att kunna se möjligheterna med en trevlig uteplats.

Flyttstäd - nätpåse med skurborste och växter i

Visningsstädning med Mellansvenska Städ

Bokar du en visningsstädning med Mellansvenska städ kan du lita på att vi använder miljövänliga städprodukter och tekniker för att minimera vår miljöpåverkan, vilket bidrar till en hållbar framtid. Detta är en del av Mellansvenska Städ AB:s miljömedvetenhet som sträcker sig tillbaka till företagets grundare Alvar Svärling och hans cykelbaserade verksamhet.

En väl utförd visningsstädning och lite extra omsorg kan göra en stor skillnad för hur en bostad uppfattas vid en visning. För pricken över i:et lägger du till fönsterputsning som tilläggstjänst. När bostaden sedan är såld så är du välkommen att kontakta oss för att boka flyttstädning.