Förbrukningsmaterial som komplement till städning och lokalvård

Vill du hyra matta eller fylla på med toalettpapper? Dags att hyra en ny kaffemaskin? Eller letar du efter städprodukter som är snälla mot miljön? Här hittar du allt du behöver inom förbrukningsmaterial och lite till. Vi erbjuder möjlighet att regelbundet leverera kontorsmaterial och förbrukningsvaror till företag, kontor, skolor, vårdcentraler eller andra offentliga miljöer i alla storlekar.

Vare sig du har din verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö eller någon annan del i vårt avlånga land levererar och monterar vi på plats. Vissa produkter och material tar slut snabbare än andra. Därför säljer vi enbart rengöringsmedel som är riktigt drygt, miljövänligt och som tål tuffa tag.

Förbrukningsmaterial för dig med krav på miljö och kvalitet

Allt vårt förbrukningsmaterial är skonsamt mot miljön. Vi tänker på hur allt påverkas i det långa loppet och ser att du kan använda våra produkter med gott samvete. Med största noggrannhet ser vi över allt material i vårt ständigt utökande sortiment för att säkerställa att de uppfyller dina krav på miljö och kvalitet. Genom att låta oss leverera förbrukningsmaterial kan du använda det med ett rent samvete!

Förbrukningsmaterial direkt in i ditt förråd

Gör det enkelt med oss som städfirma. Med lång erfarenhet i branschen vet vi hur viktigt det är att ha rätt saker på rätt plats. Låt oss bli din leverantör så slipper du ha tomt i förrådet inför nästa jobb.

Bild på förbrukningsmaterial

Förbrukningsmaterial på samma faktura – så går det till

Förbrukningsmaterialet faktureras månadsvis i efterskott på samma faktura som era städtjänster. Med våra välutbildade och professionella medarbetare kan du vara säker på att dina förbrukningsartiklar aldrig tar slut. Vi tar ansvar för att dina förråd alltid har tillräckligt med material och du slipper tänka på beställning och fakturering.

Vi sköter allt med Rut- och rotavdrag automatiskt. Som kund får du en faktura där alla administrativa åtgärder och avdrag redan är färdiga och du slipper tänka på att redovisa avdragen hos skatteverket.