Städfirma i Västerås

Välkommen till Mellansvenska Städ, din pålitliga städfirma i Västerås och omnejd. Vi är en professionell städfirma med över 60 års erfarenhet av att leverera högkvalitativa städtjänster till våra kunder. Hos oss kan du vara säker på att vi tar hand om städningen på ett noggrant och effektivt sätt, samtidigt som vi är engagerade i att använda miljövänliga produkter.

Vi tror på att bygga långsiktiga relationer med våra kunder, vilket är grunden för vårt arbete. Vi arbetar alltid med högsta kvalitet och vår erfarna personal strävar alltid efter att möta våra kunders höga krav och förväntningar på service. Kundnöjdhet är vår högsta prioritet.

Som en av Sveriges största och äldsta städföretag har vi utvecklat en stark rykte för vår pålitlighet och professionalism. Vi är auktoriserade och använder miljömärkta produkter, vilket gör att våra kunder kan lita på att vi tar hand om både kvaliteten på arbetet och miljön. Låt oss ta hand om din städning, så att du kan fokusera på det som är viktigast för dig och ditt företag. Kontakta oss för att diskutera dina behov och önskemål så skräddarsyr vi en lösning som passar just dig.

Varför ska du anlita oss?

Mellansvenska städ kundservice personal

Nöjd kund garanti

Vi arbetar alltid med noga kvalitetssäkring och kan erbjuda dig som kund en garanti på att arbetet blir väl utfört. Du får alltid en snabb och kostnadsfri åtgärd om du har synpunkter på arbetet.

Engagerad & utbildad personal

Alla våra medarbetare har en omfattande utbildning och är delaktiga i vårt arbete för att säkerställa hög kvalitet. Vi är ett auktoriserat serviceföretag med höga krav på arbetsmiljö.

Bild på en nätpåse och en mobil med miljösymbol i

Miljömärkta städmedel

Alla våra rengöringsprodukter är miljömärkta. Vårt fokus på miljö och hållbarhet garanteras genom vår ISO certifiering.

Bilder på blommor med himlen och moln i bakgrunden

Förmånliga priser

Vi är en etablerad och pålitlig städfirma i hela Sverige. Det innebär att vi kan erbjuda förmånliga priser på städtjänster och förbrukningsprodukter. Vi tål att jämföras, lås oss ge dig ett prisförslag redan idag.

Anlita en städfirma i Västerås – Så går det till

1.

Kontakta oss direkt via telefon eller epost, eller fyll i formuläret nedan för att höra av dig med dina önskemål och behov. Vi bokar ett möte för att tillsammans gå igenom hur vi bäst kan hjälpa dig med din städning.

2.

Vi erbjuder alltid personlig service och har möjlighet att anpassa våra tjänster efter dina behov. Oavsett vilken typ av städning du behöver, och hur ofta, kan vi hitta en gemensam lösning.

3.

Vi utför professionella städtjänster enligt en gemensam plan och kvalitetssäkrar alltid vårt arbete för att du som kund ska bli helt nöjd med vår städning. Självklart kan vi alltid anpassa din städning i efterhand enligt önskemål.

4.

Vi sköter allt med Rut- och rotavdrag automatiskt. Som kund får du en faktura där alla administrativa åtgärder och avdrag redan är färdiga och du slipper tänka på att redovisa avdragen hos skatteverket.

En städfirma i Västerås med fokus på kvalitet och miljö

Vi vill att du som kund ska få en noggrann städning utförd med miljövänliga produkter av personal som är engagerad. För att visa vilken hög kvalitet vi uppnår har vi sett till att bli ISO-certifierade för kvalitetsledning enligt ISO 9001:2015 och miljöledning enligt ISO 14001:2015. Mellansvenska Städ i Västerås är även auktoriserat av Almega Serviceföretagen vilket innebär att vi som företag noga följer aktuella kollektivavtal för våra medarbetare.

En miljöcertifiering utfärdas för företag med ett tydligt miljöarbete som både är kompetent utfört, kommunicerat och dokumenterat i ett miljöledningssystem samt med ett mål att kontinuerligt förbättra och utveckla miljöarbetet.

Som professionell städfirma i Västerås använder vi endast miljömärka produkter i vårt arbete. Våra rengöringsmedel, material och förbrukningsprodukter är Svanen märkta och följer alla krav på miljöcertifieringar vi erhåller.

Kontakta vår städfirma i Västerås

Mellansvenska Städ AB
Omformargatan 12
721 37 VÄSTERÅS

Tel: 021-18 50 20

E-post: vasteras@mellstad.se