Skolstädning

Vi på Mellansvenska Städ utför städning på både förskolor, grundskolor, gymnasieskolor, högskolor och universitet. Enligt folkhälsomyndigheten krävs det städning av klassrum och övriga skolmiljöer dagligen. Varför FHM ger dessa krav är på grund av att minska en rad föroreningar från inomhusmiljön. Det finns flera olika ämnen som kan påverka människors hälsa negativt, så som mögel, kvalster, pälsdjursallergener och andra ämnen som kan dras med via kläder och skor från utomhus- och hemmiljöer.

Det är viktigt att minska både kemiska ämnen i dammpartiklar som kan vara hormonstörande samt att minska på de allergener som kan framkalla allergiska reaktioner. Det är också viktigt att städa dagligen för att minska smittspridning i skolmiljöer. Ytor som ofta tas i, som dörrhandtag, kranar, lampknappar och annat bör rengöras noggrant. I samband med magsjukor bör städningen intensifieras både vad gäller ytor som ofta tas i samt golv och bordsytor, där man sett ökad möjlighet till smittspridning bland elever och personal.

Städning för framtiden

Vi på Mellansvenska städ ser skolstädningen som en av de viktigaste städningar som går att utföra. Dagens elever är morgondagens framtid och de förtjänar att tas om hand på bästa sätt för att få alla de rätta förutsättningarna för att utbilda sig. Alla har rätt till en trygg skolmiljö och en av de mest grundläggande faktorerna är en ren och allergivänlig lokal.

Bild på stolar uppställda på bordet i ett klassrum

Städning när det passar er

Vi kan anpassa vår städning utefter när det passar er. Kanske är det bäst att städa på eftermiddagen när alla elever har gått hem, eller tidigt på morgonen innan skoldagens start? Vi kan även komma mitt på dagen och städa av toaletter och gemensamma utrymmen som används frekvent på större skolor där fler elever är i rörelse. Vi skräddarsyr upplägget och antal timmar utefter era behov och ytor. Kontakta oss för mer information och bokning av skolstädning.

Varför ska du anlita Mellansvenska Städ för städning av skola?

Engagerad & utbildad personal

Alla våra medarbetare har en omfattande utbildning och är delaktiga i vårt arbete för att säkerställa hög kvalitet. Vi är ett auktoriserat serviceföretag med höga krav på arbetsmiljö.

Miljömärkta städmedel

Alla våra rengöringsprodukter är miljömärkta. Vårt fokus på miljö och hållbarhet garanteras genom vår ISO certifiering.

Förmånliga priser

Vi är en etablerad och pålitlig städfirma i hela Sverige. Det innebär att vi kan erbjuda förmånliga priser på städtjänster och förbrukningsprodukter. Vi tål att jämföras, lås oss ge dig ett prisförslag redan idag.